Gazi Kolejinde Hijyen ve İlaçlama Çalışmaları Yapıldı

Öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın sağlığı için hijyenik yaşam alanları oluşturmaya yönelik belirli aralıklarla düzenli olarak yaptığımız ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Son haftalarda kamuoyunda sıkça yer alan ve küresel bir tehdit konumuna gelen Corona Virüs (Covid-19) ile ilgili olarak da Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları bünyesinde tedbir önlemlerine başladık. Bu kapsamda, okulumuzun pek çok noktasına el dezenfektan ürünleri yerleştirdik. Ayrıca okulumuz tamamen uzmanlar tarafından dezenfekte edildi,  sınıflar kurallara uygun şekilde havalandırıldı. Okulumuz personellerine “Temizlik Nasıl Yapılır?” eğitimi verilerek gerekli hassasiyeti göstermeleri sağlandı. Personellerimiz, özel dezenfektanlarla elle temas edilen her yeri sık sık temizleyerek öğrencilerimize sağlıklı bir ortam hazırlıyor. Bunların yanında özellikle el yıkama alışkanlığını arttıran ve bilinçlendiren afişlerle öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Okulumuz sağlık çalışanları tarafından öğrencilerimize eğitimler verildi. El dezenfektanları nasıl kullanacakları öğretildi. Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları olarak bu süreçte gereken hassasiyet ve önemi göstermeye devam edeceğiz.